Otroliga ponny

Hej!

idag stod ett liknande pass som igår på schemat. Ett pass på grusvägen alltså. Bucke blir så himla fin på grusvägen då han blir så framåt och positiv. Det är så roligt att rida honom då!

Idag sneppade vi upp svårighetsgraden lite. Vi började passet i en lång och låg form men ändå i ett friskt tempo. Bucke kändes jätte fin så efter lite galopparbete tog jag upp honom i tävlingsformen. Jag gjorde enkla byten, öppnor, slutor med mera och han var såå fin! Bucke tyckte även att det var väldigt kul så att lägga in lite bocksprång tyckte han var nödvändigt ;). Det blev ett pass på endast 30 minuter för att jag valde att avsluta när han kändes så fin. Jag hade kunnat rida hur länge som helst. Verkligen så kul när man får till den känslan. Vi behövde verkligen två toppen pass nu, det känns så bra!

Jag vill bara berätta att vi har något väldigt spännande på gång. Jag kan inte säga vad det är men om allt går som det ska kommer det bli så himla bra! Håll utkik snart kommer vi få besked. Kram Hanna.

image.jpeg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s