STOR ⭐️-stjärna till Bucke

Ja som rubriken lyder så får Bucke en STOR guldstjärna idag.

Det blev ett pass på grusvägen då det snöat hela dagen, men så fort snön landade på marken smälte det. Så banan är en enda stor vattenpöl just nu suck..

Men man får göra det bästa av situationen så vi red ut en sväng på grusvägen. Och det var verkligen ett bra val idag ;).

Eftersom att det är en rak väg där går det inte att göra volter eller liknande i annat än i skritt, då blir det alltid mycket skänkelvikningar öppnor och slutor på vägen för att lösgöra bra. Eftersom att Bucke vilade igår så stod det jogg på schemat idag. Alltså blev det jogg på grusvägen.

Jag började passet som jag börjat alla pass sen Elin träningen för några dagar sen, i snabbt tempo med mycket tydliga övergångar. Tillexempel trav-halt-trav-halt-galopp-halt-galopp osv. Det gäller att bara tänka framåt hela tiden. Bucke svarar jätte bra på det här jobbet och blir jätte positiv och fin. Jag la in skänkelvikningar nästan direkt i passet för att lösgöra och få bogarna på plats. Och oj vad bra Bucke svarade på det.

Vi bokstavligen dansade fram i skänkelvikningar, galoppfatningar, enkla byten, slutor och öppnor allt i en lång och låg form. Jag hade verkligen svårt att sluta rida. Fick säga till mig på skarpen för att sluta rida. Jag hade kunnat rida hur länge som helst. Jag hoppas verkligen vi fortsätter på det här spåret, då känns vår nationella start om ca 1 månad väldigt välkommen 😄. Jag hoppas er dag har varit super kram Hanna.

image.jpeg

Söten 😜

image.jpeg

image.jpeg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s