Inspiration

Inspiration är något son är väldigt viktigt inom ridsporten. Det har varit eller kommer vara många tillfällen då man vill ge upp och bara sluta rida för att känslan är på botten. Men det är då man behöver lite extra insperation, lite extra tips som får en att tänka framåt. Min insperation är oftast bloggar. Jag älskar att läsa bloggar som skriver ärligt. Dem som både skriver om bra och dåliga känslor eller ridpass. Det kan vara bra att läsa att det faktiskt går dåligt för andra också.

Jag hoppas att våran blogg kan vara en insperation för många. Det är på något sätt vårt mål, att inspirera andra och hjälpa er att tänka framåt ❤️.

Ridsporten är en väldigt tuff sport, och det behöver alla få höra ibland. Det går dåligt för alla även dem bästa. Men det måste gå dåligt för att man ska veta hur det känns när det går bra 😉. Jag hoppas att ni alla blir inspirerade att nå era mål av att läsa vår blogg och kommentera vad ni vill läsa mer av kram Hanna.

image

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s