Marianne träning

Idag åkte vi ju som sagt ner till Strömsholm,för att träna för Marianne i stora ridhuset.Alltså det ända jag kan säga e WOW att min ponny är såhär fin har jag svårt att tänka mig,nästan så att jag funderar om jag har drömt allt ihop men det har jag inte,haha.Han kickde nästan ingenting och tittade inte heller speciellt mycket.I början red jag bara i trav på en 15 meters volt för att checka av allt lite sen sist.Efter det tog vi bara lite galopp innan vi började göra lite olika övningar och rörelser.I början red jag skänkelvikning på diagonalen med mycket böjning (om jag flyttade undan höger och ställde honom även åt höger)för att lösgöra honom i bogarna.Han blev riktigt fin och mjuk av den övningen.Efter det så gjorde jag skänkelvikning längs långsidorna med bakdelen innanför spåret.Samtidigt som jag gjorde det så gjorde vi övergångar mellan skritt och trav.I galoppen gjorde vi öppnor längs långsidorna och de blev riktigt fina.Efter det arbetet red jag galopp på mederlinjen och på tiometersvolter i båda varven en väldigt fin och bra galopp förutom att han tyckte det blev lite jobbigt så vi fick något avbrott.Vi gjorde även öppnor i trav och de blev de bästa öppnorna jag gjort,de blev verkligen så bra.Emellan alla övningar mm tog vi skritt pauser och lite trav med lätt ridning och låg och lång form.Formen var även super under hela passet.Idag så blev han dock lite ”passtaktig” i skritten då han blir lite spänd när man rider i skritten på kort tygel men det ska vi arbeta bort genom att låta honom skritta på och ha längre tygel.Idag visade han verkligen hur fin han kan vara min Prins.

Har tyvärr inga bilder från idag men kika in vår instagram hgdressyr där det snart kommer upp en liten video från idag //Greta.IMG_0584

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s