Söndags mys

Idag har jag varit hos Greta. Vi har haft jätte kul tillsammans med två andra tjejer från gretas stall. Vi red ut på shettisarna imorse. Det var super kul och vi skrattade super mycket ;).

Klockan två blev jag hämtad och det bar av mot vårt stall. På schemat för Bucke stod jogging på grusvägen. Vi gick först upp till en av våra sommarhagar som för tillfället inte används. Jag travade lite där men det var för ojämt så vi gick till grusvägen istället. Jag red från början på i ett väldigt friskt tempo. Bucke blev då väldigt ”vaken” och framåt. Han lyssnade jätte bra och jag fick en jätte bra känsla. Vi gjorde lite skänkelvikningar, övergångar och tempoväxlingar. Jag ville inte alls sluta och inte Bucke heller tror jag ;).

Det var även jätte fint väder ute idag. Solsken och ganska skönt. Det är också såå skönt att det börjar bli ljust. Idag gick jag från stallet tjugo i fem och det var ändå ganska ljust ute.

image

Efter ridpasset passade jag även på att städa lite och sånt. När jag ändå hade tid var det ju lika bra och jag fick jätte mycket gjort! Jag tog bort (alldeles för sent) julpynt som hängde kvar, sorterade mina schabrak, gjorde rent schabrak, gjorde rent skydd och putsade två träns + min sadelgjord. Jätte skönt att ha städat lite och rensat! Kram Hanna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s