Prinsponny

Bild från i fredags😄imageDenna underbara söndag har spederats med underbara kompisar,ett toppen pass och VÅR känslor.Igår hade jag tre kompisar som sov hos mig blandannat Hanna och idag kom en till kompis.Riktigt kul.

Idag så red jag ett dressyrpass hemma på banan istället för i ridhuset för det var ju så fint väder,strålande sol.Jag joggade fram honom en liten stund i trav med mycket volter och tempoväxlingar innan jag sedan började komma fram i galopp.I början red jag bara lite på mitt volten och bytte volt spår emellan 20,15 och tiometers volter.Vi fick till en ganska bra och bärig galopp.Idag testade jag faktiskt att göra lite öppna i galoppen det gick riktigt bra.Red även lite förvändgalopp idag,bärig och fin blev den.I höger varvet kickade han nästan ingenting mot min skänkel,vilket han brukar göra lite då o då.Några fina öppnor fick vi till även i traven.I sluter låg allt fokus på att bara få honom rund,lång och låg.Hela passet förutom när jag travade av red jag med halsförlängare.Imorgon taggar jag och min Prins Marianne träning på Strömsholm😅//Greta

Annonser

One thought on “Prinsponny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s