Lördag träning

hej!

idag bar det av mot ridhuset och träna för Elin. Passet började med att Elin red Bucke i ca 15 min. Hon brukar alltid göra det. Det är ju bra att någon lite mer rutinerad hoppar upp och känner igenom ens ponny/häst.

Elin kände precis det som jag har känt, att han var lite lat och inte ville ta skänkeln direkt. Elin satte Bucke på plats och red på ordentligt för att sen göra halt eller en skritt övergång. Hon var väldigt noga med att han hela tiden skulle gå på rejält framåt. Han såg såååå fin ut!

Sen satte jag upp och WOW! Elin gör underverk. På 15 minuter så gjorde hon Bucke helt fantastiskt fin. Han var så framåt och tog skänkeln jätte bra. Tricket var att rida på rejält, verkligen rejält ;). Vi red igenom några programdelar ur mästerskaps programmet. Bucke var såååå fin! Han gav mig världens bästa känsla! Vi gjorde några riktigt riktigt bra ökningar. Vi gjorde även väldigt bra öppnor och slutor. Bucke visade att han verkligen är otroligt fin och jag är mer än nöjd med honom idag.

Vi var även och provred en D-ponny idag. Men det får ni höra senare om allt går bra ;). Vill inte berätta något om den då den inte är min ;). Kram Hanna

image.jpeg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s