Brunstigt sto?

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska tro ibland. Idag var vi ridhuset. Bucke var super pigg och jätte fin efter att ha varit tjurig och trött i nästan en vecka. Ibland tror hag att min valack är brunstig haha ;).

Idag var han iallafall toppen fin. Bucke var väldigt stel i höger sidan i början av passet. Jag jobbade då mycket på böjda spår och i skänkelvikningar för att få loss höger sidan. Jag la ganska tidigt in galopp eftersom att Bucke är mycket lättare att påverka i galoppen. Jag gjorde en jätte bra övning. Grunden var en vanlig 10 meters volt som jag la på långsidorna. Men när jag kom till medelinjen så rakriktade och red rakt några språng, sen fortsatte jag på volten. Jag gjorde alltså detta i galopp. Jag gjorde samma sak i båda varven och la sen in volter där jag ställde utåt. Bucke blev väldigt fin och mjuk av det arbetet. Jag fick även väldigt bra koll på bogarna.

när Bucke kändes lösgjord och lyhörd jobbade jag lite i nedsittning i trav. I början ville han gärna krypa upp i formen och knäppa av. Han släppte stödet på tygeln och kopplade bort mig liksom. Jag gjorde en till bra övning idag, på långsidorna i trav. Jag började med att lägga en 10 meters volt i hörnet. Sen red jag öppna en bit, sen en volt till, sen diagonalsluta in till medelinjen. En väldigt bra övning om man vill ha hjälp med böjningen i skolorna.

Vi är definitivt påväg på rättspår igen :). Hoppas att det håller i sig nu. Läs Gretas senaste inlägg om toppbloggar. Jätte bra och jag håller med till 100% ;). Kram Hanna.

image

Har tyvärr ingen bild från idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s