Japp äggad

Ja idag i skolan fick jag och min kompis ett ägg på oss. Någon öppnade klassrummet och kastade in ett ägg, såklart hamnade det ju i mitt hår…

Så vi fick gå till idrotten och duscha haha. Men direkt in i duschen hemma sen.

Sen bar det av till stallet. Tanken var att tömköra Bucke men banan var stenhård så det gick inte. Istället blev det en promenad på ca 20 min i mörkret. Bucke tog det hela med ro och var jätte duktigt trots totalmörker. Imorgon hoppas jag verkligen att banan är bättre och att den går att rida på. Hoppas er dag varit bra så hörs vi imorgon.

image

Puss puss från mig och Bucke 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s