Datorkrångel

Hej!

Jag är verkligen super ledsen att jag inte har bloggat på två dagar men dels har jag kommit upp väldigt sen från stallet och min dator har krånglat.Man blir ju så trött på sådana saker.Jaja inte världens undergång iallafall,haha.Jag tänkte skriva lite kort om ridpassen under dagarna.Idag så tömkörde dock mamma Prinsen medan jag var i skolan och hon sa att han var superfin så det var ju bra.

Måndag:Vi åkte till ridhuset men det ridpasset vill jag bara kasta i sopkorgen.Jag och Prinsen ville inte alls samma saker och det kändes verkligen bara som vi stötte på fler och fler motgångar ju mer tiden gick. Stunds vis så gick de väl bra men det var tyvärr inte mycket.Det slutade med att mamma fick hoppa upp och rida lite.Då såg han faktiskt riktigt fin ut kickade ingenting (vilket han gjorde med mig nästan mer än vad han travade) mamma red även väldigt mycket förvändgalopp både på böjda och på raka spår och ganska mycket tempoväxlingar skäkelvikningar,öppnor mm.

Tisdag:Mamma började med att tömköra honom en stund på banan innan jag sedan fick hoppa upp och jogga honom lite i alla tre gångarter.Det gick faktiskt väldigt bra och då hade han alla fyra ben på rätt plats i stort sätt hela passet,iallafall om man jämför med hur det såg ut i måndags.Jag gjorde inget speciellt direkt det ända var väl lite öppnor,skänkelvikningar och tempoväxlingar.Riktigt fin i galoppen och våra avsaktningar från galopp blev bara bättre och bättre ju mer tiden gick och tillslut riktigt bra.

Idag som sagt så tömkörde mamma honom och imorgon blir det vila/promenad.Nu väntar lite svenska läxa och bloggläsande innan jag säger godnatt //Greta 🙂 20151219_122629029_iOS

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s