Bästa passet på länge

Idag åkte vi iväg till ridhuset. Samtidigt var Greta där och red Alladin så vi red samtidigt, jätte kul!

Idag var det bästa passet på länge Bucke var framåt och lyssnade bra. Vi jobbade mycket med övergångar. Dem blev riktigt bra. Vi gjorde även några riktigt bra travökningar. Vi gjorde några få skolor men dem gick jätte bra. Jag red mycket på kvartslinjen och medelinjen och gjorde enkla byten, allt för att få dem rakare. I början ville Bucke gärna ta in rumpan lite när vi fattade vänster galopp men efter ett tag satt det och de enkla bytena blev jätte fina.

Efter idag känns en nationell start  om ca 1 månad inte alls omöjligt. Jag har världens finaste ponny och idag visade han det. Jag älskar honom mer än allt ❤️. Hoppas er dag har varit bra så hörs vi kram Hanna.

image.jpeg

Foto: Elin Gardelin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s