Helgen

Är inte den bästa känslan när men släpper in sin häst i den ny mockade boxen full med ny halm efter ett bra ridpass?Det är bland det bästa jag vet iallafall.Jaja min helg har varit helt fantastisk min grymma vänner men speciellt en massa ridning och grymma hästar.

Igår red jag Sharon och Carra. På Carra blev det mest ”busridning” men galopp på fältet och lite hoppning på banan.En riktig krutponny det där,haha.Sharon däremot red jag mest lösgörande på och lite markarbete med bommar.Riktigt kul att få vara på hennes rygg då och då.

Idag så red jag först Sharon på förmiddan och då började jag passet med lite jogging och lösgörande och i slutet hoppade jag lite typ 50 cm.Det var riktigt kul.Efter att jag ätit lunch så gjorde jag i ordning Prinsen för hans ridpass.Idag testade jag faktiskt att rida med en tidermantygel.Det gick ganska bra och jag tyckte att den funkade bättre än halsförlängaren,för halsförlängaren kan ibland göra så att han blir lite tung handen då jag tycker att den ”drar” ner honom för mycket vilket gör honom lite för låg.Hoppas ni förstår.Nog om det nu till självaste passet.IDag så jggde jag hnom mest men red även några öppnor något enkelt byte i trav och tiometers volter.Jag är inte helt nöjd med min ridning i början men det blev bättre emot slutet.Imorgon blir det nog en tur till ridhuset annars blir det ett pass på banan.Hoppas att ni också haft en bra helg så hörs vi //Greta:) IMG_0409

Foto:Emma Jonsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s