En bra söndag

Hej!

igår sov jag hos Greta tills idag. Tanken med Bucke var att rida ett joggingpass igår, Men när vi tog in honom från hagen var han helt galen…

Han hoppade och studsade och stack ifrån mig. Det blåste en hel del så det kan ju ha varit därför. Men när Bucke är på det humöret är det ingen idé att rida. Han blir bara ofokuserad och hispig. Det blir ett dåligt ridpass och då kommer ridpasset dagen efter också blir relativt dåligt. Så det är bättre att låta bli när han är så. Vi gick ut på en promenad istället. Han var lite studsig och stack några gånger men annars var han duktig ;).

Idag red jag först gretas B-ponny Carra. Vi gymnastikhoppade lite. Det var super kul speciellt eftersom att jag nästan aldrig hoppar. Men jag tror jag håller mig till dressyren ;).

Jag blev lite inspirerad och när jag skulle rida Bucke ställde jag fram ett litet kryss. Det var kanske bara 20 cm på mitten men alla sorts bommar/hinder uppskattas av Bucke ;). Jag red på stora A och C volterna och när jag korsade medelinjen där hindret stod hoppade vi hindret. Jag red Bucke i en låg form hela passet och han var jätte fin och lydig. Jätte nöjd med honom idag :). Hoppas er helg har varit bra kram Hanna.

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s